Balkan Tube Fest

BALKAN TUBE FEST ponovo u Beogradu!!

Balkan Tube Fest je festival posvećen fanovima YouTube kulture i najpopularnijim Youtuberima na ovim prostorima.

Youtube zajednica je poslednjih nekoliko godina u ogromnom porastu, a popularnost koju pojedini autori imaju meri se i stotinama hiljada subscribera.

Posebno veliku gledanost i popularnost ima YouTube zajednica Balkana, sa milionskim pregledima video klipova.

BTF predstavlja direktan susret YouTube zvezda sa ovih prostora i njihovih fanova, kao i svojevrsnu reviju najboljih klipova u protekloj sezoni.

Ovaj festival je regionalnog karaktera, te spaja mlade sa prostora nekadašnje Jugoslavije i prikazuje da nacionalnost i vera ne treba da sprečavaju ljude da rade zajedno stvari koje vole.

Prva 3 festivala su održana u Beogradu, 24. oktobra 2015. godine, 1-2. oktobra 2016. godine i 24-25. juna 2017. godine, a ukupno je u Sava Centru tokom ova tri Balkan Tube Festa bilo 30.000 posetilaca.

Nakon toga, 25-26. novembra 2017. godine, BTF je održan u Sarajevu, a Dom omladine oba dana bio je ispunjen do poslednjeg mest. Sada, Balkan Tube Fest nastavlja svoju turneju - 28-29. april 2018. u Banja Luci u hali Borik.

Program BTF se odvija uporedo na velikoj i maloj bini, gde se održavaju predavanja i paneli, kao i na sporednim binama, gde se organizuju meet and greet Youtubera sa fanovima, razni izazovi i takmičenja.

Ovog 29. i 30. septembra, BTF će biti održan u prostorijama Kombank dvorane na Trgu Nikole Pašića u samom centru Beograda.

Additionaltext:

Kupovina karata

  • Blagajni Kombank dvorane

  • Zona 1 – 1.000,00 RSD

Mesta nisu numerisana