Drive in bioskop Ada Beograd


 
BISERI DOMAĆE KINEMATOGRAFIJE: KAKO JE PROPAO ROKENROL,  MI NISMO ANĐELI , MRTAV LADAN, DVE PALME ZA DVE BITANGE I RIBICU  U NASTAVKU REPERTOARA DRIVE IN BIOSKOPA NA ADI


OD 23. JULA POČINJE NAPLAĆIVANJE BIOSKOPSKIH PROJEKCIJA
 

Ljubitelji kinematografije konačno mogu da uživaju u svojim omiljenim filmskim ostvarenjima i to pod vedrim nebom i zvezdama. Da užitak bude veći,u toku naredne četiri nedelje na programu Drive in bioskopa naći će se neki od bisera domaće filmske riznice, koji uvek vraćaju osmeh na lice. Ništa manje raduju i klasici svetske kinematografije koji se ne zaboravljaju, kao i sadržaji za celu porodicu koji će narednih nedelja krasiti repertoar bioskopa na otvorenom.

U sklopu nedelje kada Drive in bioskop, nakon mesec dana besplatnih projekcija startuje sa  naplaćivanjem  ulaznica, na repertoaru bioskopa naći će se domaće ostvarenje iz 1989. godine Kako je propao rokenrol upamćen po legendarnim ulogama Anice Dobre, Nebojše Bakočevića, Dragana Bjelogrlića, koje će biti prikazano u petak 24. jula u 21h. Istovremeno, publika će imati priliku da u četvrtak 30. jula pogleda čuveni film Dejvida Linča iz 1992, godine Tvin Piks: Vatro hodaj sa mnom, ali i dobitnika dva Oskara iz 2019. godine Le man 66: Slavna 24 sata,  čiju će projekciju upriličiti prisustvo brojnih "old tajm" automobila. Nedelja 02. avgust biće rezervisan za nezaboravan porodični film Kralj lavova, koji je u prošloj godini zabeležio enormnu gledanost.
 
Među domaćim klasicima tokom naredne četiri nedelje posetioci će moći da pogledaju:
 Dve palme za dve bitange i ribicu iz 1998. godine, kada su publiku svojim glumačkim umećem očarali Srđan Todorović , Dubravka Mijatović, Milorad Mandić, zatim komediju Mrtav ladan -film Milorada Milinkovića iz 2002.godine, ali i nezaboravnu, urnebesnu komediju Srđana Dragojevića- Mi nismo anđeli.

Na programu će se tokom narednih nedelja naći i Osam i po Federika Felinija iz 1963. godine, Star Wars iz 2019. godine- uspon Skajvokera, ali i  porodične avanture Zaleđeno kraljevstvo 2 i  Grdana: Gospodarica zla.
Ulaznice po ceni od 800,00 za radne dane i 1.000,00 za vikende prodaju se na licu mesta, ali je rezervacija mesta preko sajta neophodna. Ulaznica važi za jedan automobil i uz nju se gratis dobijaju dva pakovanja velikih kokica.

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank Dvorane