RASPRODATO: VASIL, BISERA, GABI I MATIJA

Rezervacija karata

*Izaberite vreme prikazivanja

Legenda

  • Moguće rezervisati

  • Nije moguće rezervisati

  • Kupovina karata u bioskopu

*RASPRODAT*

PRVI KONCERT BISERE VELETANLIĆ, GABI NOVAK, MATIJE DEDIĆA I VASILA HADŽIMANOVA U KOMBANK DVORANI REZERVISAN ZA 16. NOVEMBAR! 

*NOVI DATUM - 17. NOVEMBAR*Prvi koncert četiri velika muzička imena Bisere Veletanlić, Gabi Novak, Matije Dedića i Vasila Hadžimanova koji biće održan 16. novembra u velikoj sali Kombank dvorane s počekom u 20 časova je RASPRODAT.

Datum za novi koncert koji će takođe biti održan u Kombank dvorani od 20 časova je 17. novembar, a karte možete kupiti na blagajnama Kombank dvorane i Eventima po istim cenama.

U ovoj posebnoj noći uživaćemo uz čuvene pesme Arsena i Matije Dedića, Zafira i Vasila Hadžimanova, Kornelija Kovača, Kemal Montena, Đorđa Novkovića i drugih velikana jugoslovenske muzičke scene.
Biće pravi doživljaj prisustvovati ovom koncertu- dve generacije muzičara, iz dve porodice, na jednoj pozornici!


Bisera Veletanlić, osim toga što je jedno od najvećih imena domaće šlageristike i zvezda jugoslovenskih festivala 70ih godina, jedna je od najoriginalnijih pevačica na Balkanu. U svojoj bogatoj muzičkoj karijeri snimila je veliki broj nezaboravnih melodija koje su obeležile jedno vreme. Dobitnica je Nišville nagrade za životno delo.

Gabi Novak, jedna je od najpoznatijih pevačica hrvatske muzičke scene sa karijerom dužom od 50 godina, koju je obeležila velikim hitovima, interpretacijama vrhunskih kompozicija njenog supruga Arsena Dedića i mnogobrojnim festivalskim nastupima širom regiona. Dobitnica je Porin nagrade za životno delo.

Vasil Hadžimanov i Matija Dedić dvojica su svetski priznatih džez pijanista i kompozitora, sa dugogodišnjim i veoma uspešnim muzičkim karijerama, sa bogatim diskografijama i mnoštvom osvojenih priznanja i nagrada. Ova dva vrhunska umetnika u sebi nose niz gena svojih predaka koji su, svako na svoj način, obeležili muzičke prostore Balkana.


Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na blagajni Kombank Dvorane, kao i na svim prodajnim mestima Eventima, već od 2. oktobra. 

Additional text:

Kupovina karata

  • Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.
  • Blagajni Kombank dvorane

  • Zona 1 - 2.000,00 RSD
  • Zona 2 - 1.700,00 RSD
  • Zona 3 - 1.400,00 RSD
  • Lože - 2.500,00 RSD