QUEEN VEČE - Boemska rapsodija

Rezervacija karata

*Izaberite vreme prikazivanja

Legenda

  • Moguće rezervisati

  • Nije moguće rezervisati

  • Kupovina karata u bioskopu

Specijalno "Queen veče" posvećeno čuvenoj grupi "Queen" i njenom frontmenu Frediju Merkjuriju biće održano 03. novembra u Kombank dvorani s početkom u 20h. 

Fanovi ovog svetski proslavljenog benda moći će na velikoj sceni Kombank dvorane najpre da čuju mini koncert "Queen real tribute band-a" , jednog od najboljih svetskih Queen tribute bendova, iza koga je bogata internacionalna karijera koja traje već 12 godina.

Bend nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a beogradska publika ih jako dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Koncert će biti uvertira u projekciju filma "Boemska rapsodija "koji slavi grupu "Queen" i njenog izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija.

Ovaj biografski film prati životnu priču i muzičku karijeru Merkjurija koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti.

Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u. Tada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike.

Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Eventima.

Additional text:

Kupovina karata

  • Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.
  • Blagajni Kombank dvorane

  • Cena karte za sve Zone - 750,00 RSD