Konferencije

Mi znamo koji nivo detalja je potrebno postići da bi se organizovao izuzetan događaj. Kombank Dvorana nudi sve usluge potrebne za organizaciju događaja najrazličitijih vrsta. Naš tim će raditi sa vama kako bi ste svoj događaj sproveli u delo onako kako ste zamišljali..

Renovirana Kombank Dvorana poseduje prostor veći od 7.000 kvadratnih metara u kojem se nalaze:

Velika Dvorana – projektovana kao multifunkcionalna, po svim svetskim standardima, opremljena najsavremenijojm audio-video opremom, rasvetom, poboljšanom akustikom predstavlja jedinstven prostor u državi. Sjajan izbor za organizovanje velikih premijera, koncerata, predstava, kongresa, seminara, žurki, opera, baleta. Kapacitet je 1381 mesta sa standardnom binom, odnosno 1302 mesta sa proširenom binom.

Veliki hol – pogodan za organizaciju različitih dešavanja u kojima veza sa velikom dvoranom predstavlja odličan prostor za održavanje koktela, korporativnih žurki, prezentacija, izložbi. U okviru samog hola nalaze se sledeći objekti:

  • Montažna garderoba koja se ubacuje po potrebi u zavisnosti od potreba događaja.
  • Consession pult za prodaju ulaznica, hrane i pića, poseduje 6 kasa, u hodniku pored postoji još jedan consession pult (pomoćni) koji poseduje još 2 dodatne kase.
  • Caffe bar – Kafeterija poseduje veliki šank ispred Velike Dvorane, pušačku zonu na spratu, baštu na trgu Nikole Pašića kada vremenski uslovi to dozvoljavaju.
  • VR zonu – zona virtuelne realnosti biće najmodernije opremljena u regionu. Nalazi se na mestu bivše blagajne i garderobe. Sastoji se od različitih tipova najmodernijih mašina za doživljaje virtuelne realnosti.

Sala 6 – projektovana tako da se pored bioskopskih projekcija može koristiti i za predavanja, seminare, ali i kao bulevarsko pozorište. Poseduje direktnu vezu sa Jazz barom Lisabon, što ovaj prostor čini još atraktivnijim za događaje manjeg obima. Kapacitet sale je 233 mesta.

Sale 4 i 5 – se nalaze na prvom spratu objekta. Ove sale imaju najmanji kapacitet u dvorani, duguljastog su oblika, kao autobus, pa se na ovaj način dobija totalno drugačiji osećaj kada gledate projekciju filma. Takođe, ove sale mogu da se iznajme za organizovanje seminara i predavanja manjeg obima. Kapacitet sala je 43 mesta.

Sale 2 i 3 – se nalaze u prizemlju objekta. Projektovane su kao bioskopske sale manjeg kapaciteta u kojima se pored filmskih projekcija mogu organizovati i događaji koji će imati prisniju atmosferu između govornika i publike. Kapacitet sala je 70 i 78 mesta.

Jazz bar Lisabon – lociran na mestu starog kluba „Promocija“, predstavlja idealno mesto da, pored osnovne delatnosti ugostiteljskog objekta, pruži mogućnost organizacije korporativnih žurki ili after work party-ja obzirom na direktnu povezanost sa svim dvoranama i salama u objektu. Poseduje i direktan ulaz sa bočne strane Kombank Dvorane iz „Čavketovog pasaža“. Kapacitet bara je 180 sedećih i stojećih mesta.

Lounge Bar – nalazi se na prvom spratu objekta, ispred balkona sa leve strane. Pored klasične ugostiteljske usluge, posetioci Lounge Bara će moći u njemu da kupe i ulaznice za filmske projekcije, hranu i piće. Ovaj prostor je namenjen za korišćenje posetilaca koji idu u sale 4,5 i 6, kao i posetioce dečije zabavno-edukativne zone. Kapacitet je 80 mesta.

VIP Lounge Bar – namenjen je za organizaciju VIP događaja, koktela. Bivši Maršalov salon je povezan sa ukupno sedam loža i ima direktan ulaz iz Dečanske ulice. Poseduje sopstveni projektor sa platnom i kompletnu audio opremu, što ga čini idealnim za manje korporativne proslave na kojima je potrebno prikazati neke rezultate ili slično. Kapacitet je 100 sedećih i stojećih mesta.

Dečija zabavno-edukativna zona – nalazi se na prvom spratu, na mestu nekadašnje „Domaće radinosti“. Sastoji se od različitih sadržaja prilagođenih deci uzrasta do 12 godina. Površina je 160m kvadratnih.

Press centar – lociran na prvom spratu objekta pored ulaza u lože sa desne strane Velike Dvorane. Ukupna površina je 135m kvadratnih, a u zavisnosti od potrebe postojaće mogućnost postavke pregradnih zidova i podele na 3 celine površine po 35m kvadratnih. Funkcija Press centra su organizacija press konferencija, sastanaka, predavanja, časova, prezentacija, okruglih stolova i upravo zato je opremljen najsavremenijom opremom potrebnom za događaje tog tipa.

Additional text:

Ukoliko želite detaljne informacije o iznajmljivanju sala u Kombank Dvorani, kontaktirajte našeg event menadžera 

Miloš Stojanović 065 9000 383